Top Reviews

Sunday, September 19, 2010

Overlord II Review

Φανταστείτε πως γυρνάτε  από την δουλειά (ή σχολείο ή σχολή αναλόγως) ύστερα από μια κουραστική μέρα, που σας έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα. Δεν αντέχετε άλλο και θέλετε κάπου να ξεσπάσετε, θέλετε να τα κάνετε όλα γύρω σας γυαλιά καρφιά για να ηρεμήσετε. Λίγο πριν φτάσετε στον ψυχίατρο για να σας καλμάρει, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε το Overlord II στον υπολογιστή σας. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Για όσους δεν έχουν επαφή με τον πρώτο τίτλο, στο Overlord  ο χαρακτήρας που χειρίζεστε δεν είναι κάποιος λαμπερός ιππότης, ούτε κάποιος προστάτης των φτωχών ή κυνηγός των παρανόμων. Ο ήρωας ή μάλλον, αντιήρωας που πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι είναι ένας σκοτεινός και βδελυρός άρχοντας που σκοπό του έχει να κυριαρχήσει τον κόσμο και να τον βυθίσει στο σκοτάδι, κάτω από την σιδερένια του μπότα. Για βοηθούς του έχει μια στρατιά από σατανικά πλάσματα που θυμίζουν gremlins και  ονομάζονται minions. Μέσω αυτών και με την βοήθειά σας φυσικά, ξεκινάει  να σπέρνει τον όλεθρο, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του.  Το παιχνίδι-φάρμακο για τα νεύρα, εκδίδει η γνωστή και μη εξαιρετέα Codemasters και αναπτύσσει η Triumph Studios, που πέρα από τον πρώτο τίτλο έχει να επιδείξει μονάχα την σειρά strategy Age of Wonders.

Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι

Η ιστορία ξεκινάει στην γη του Everlight,  μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, όπου ενημερώνεστε για τον χαμό του αρχικού Overlord. Τα minions έχουν μείνει δίχως αρχηγό και ψάχνουν για κάποιον στα τριγύρω χωριά, ξεκινώντας από τα...τσικό. Βρίσκουν λοιπόν εσάς, σε παιδική ηλικία και σας εκπαιδεύουν ώστε να ανέβετε στον θρόνο του σκότους με αξιώσεις και τα απαραίτητα εφόδια πονηριάς και κακίας.
Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το...minion μου
Το πρόβλημα είναι πως το Everlight βρίσκεται υπό την κατοχή της Empire, που θυμίζει λίγο πολύ την ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Έτσι όλες οι περιοχές φυλάσσονται από τους στρατιώτες της Empire, κάνοντας την ζωή του Overlord πιο δύσκολη και την δική σας πιο διασκεδαστική. Για να κυριαρχήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να “ρίξετε” την αυτοκρατορία και να γίνετε... καίσαρας στην θέση  του καίσαρα. Η δουλειά σας δεν θα είναι εύκολη, καθώς όλα τα καλά πλάσματα του τόπου θα εναντιωθούν στις βουλές σας. Ξωτικά, νεράιδες, χωρικοί, ακόμα και... φώκιες θα βρεθούν αντιμέτωπες με το σπαθί σας. Το ζήτημα είναι αν θα διστάσετε μπροστά στην καλοσύνη και την ομορφιά τους ή θα δείξετε σε όλους ποιος είναι ο  απόλυτος Overlord;

Το σενάριο του τίτλου δεν βασίζεται τόσο στην πλοκή, όσο στους διαλόγους που ακούγονται στα cutscenes ή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα και εκεί που δεν το περιμένετε. Το χιούμορ είναι διάχυτο σε κάθε σημείο, από τα γραφικά μέχρι τις ατάκες των minions που σας ακολουθούν. Το σενάριο υπογράφει όπως και στο πρώτο παιχνίδι  η Rhianna Pratchett, κόρη του Terry Pratchett συγγραφέα του Discworld. Η κυρία Pratchett είναι υπεύθυνη επίσης, για τα σενάρια του Mirror's Edge και του Risen και εξελίσσεται ως μια από τους πιο πολλά υποσχόμενους συγγραφείς του χώρου.

Ενός κακού...μύρια έπονται

Αφού ολοκληρώσετε το σύντομο εκπαιδευτικό πρώτο επίπεδο ως πιτσιρικάς Overlord, θα φτάσετε στον πύργο σας απ' όπου θα οργανώνετε τις αποστολές της επερχόμενης κυριαρχίας σας. Από εδώ θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, στον εξοπλισμό και στα minions σας. Μπορείτε να φτιάξετε καινούργια όπλα ή πανοπλίες και να ανεβάσετε σε επίπεδο την εμπειρία των ακολούθων σας, ώστε να είναι περισσότερο αποτελεσματικά στη μάχη.

Ως υπέρτατος Overlord πρέπει να σας διέπει και το χαρακτηριστικό του...σατράπη. Στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του πύργου θα μένουν οι υποψήφιες μέλλουσες κυρίες...Overlord, που θα συναντήσετε τις περιπέτειές σας, χτίζοντας σιγά σιγά το χαρέμι σας. Καθήμενοι στον θρόνο σας, θα βλέπετε τον χάρτη του Everlight με όλες τις περιοχές και τα διαθέσιμα quests. Από το σημείο αυτό μπορείτε επίσης, να κάνετε save και είναι το μόνο σημείο που το κάνετε επιλεκτικά, αφού το παιχνίδι λειτουργεί με autosaves ανά διαστήματα. Το θέμα αυτό θα σας κουράσει, καθώς όταν χάνετε θα πρέπει να ξεκινάτε πάλι από το σημείο που έγινε το τελευταίο autosave. Τα σημεία αυτά δεν είναι μακρυά μεταξύ τους, αλλά σίγουρα θα αναγκαστείτε δυο τρεις φορές να περπατήσετε πίσω στο σημείο που ηττηθήκατε στη μάχη, κάτι που καταντάει βαρετό και μονότονο.

Περνώντας στην δράση, τα πάντα φαίνονται  από προοπτική τρίτου προσώπου, ενώ μπορείτε να διαλέξετε την κοντινή ή τη μακρινή κάμερα. Χειρίζεστε ταυτόχρονα και τον Overlord και τα minions, τα οποία "καλείτε" από τα αντίστοιχου χρώματος Minion Gates, ενώ ο αροθμός τους περιορίζεται από ένα ανώτατο όριο που ευτυχώς με τον καιρό αυξάνεται.  Για καλύτερη απόδοση όμως των χειρισμών σας, ενδέχεται να χρειαστείτε gamepad με δυο αναλογικά sticks, καθώς αν το πληκτρολόγιο δεν σας δυσκολέψει, το ποντίκι σίγουρα θα το κάνει. Το Xbox 360 Controller αποδείχθηκε ιδανικό και ο χειρισμός παρακάτω περιγράφεται με βάση αυτό.. Αν πάντως αποφασίσετε να κάνετε την υπέρβαση και να χρησιμοποιήσετε  πληκτρολόγιο σαν πιστοί Pcάδες, τότε ρίξτε ένα πολύ καλό διάβασμα στο manual, που είναι λεπτομερέστατο και κινείται αφηγηματικά στο χιουμοριστικό κλίμα του τίτλου.
Οι κόκκινοι κύκλοι αντιπροσωπεύουν τους στόχους σας
και οι αριθμοί το πόσα minions έχετε στείλει κατά πάνω τους

Πέρα από την βασική σας επίθεση (με το Α) που αυξάνεται ανάλογα με το όπλο που κρατάτε, έχετε και ορισμένες γνώσεις μαγείας που βελτιώνονται στην πορεία. Αρχικά κεραυνοβολείτε τους εχθρούς με το Χ, ενώ αργότερα μπορείτε να κάνετε μαζική ζημιά σε όσους έχουν μαζευτεί τριγύρω σας ή να ενισχύσετε τις επιθέσεις των ακολούθων σας (buffs). Αφού “κλειδώσετε” τον στόχο σας πατώντας το LT, στέλνετε αυτόματα πάνω του τα minions για επίθεση με το RT, ή απλά τα οδηγείτε εσείς κατά πάνω του “χειροκίνητα” με το δεξί stick. Με απλό πάτημα του Β επιστρέφουν σε εσάς ένα ένα, ενώ με κρατημένο το παραπάνω πλήκτρο, όλα μαζί.  Κρατώντας το LB, διαλέγετε πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο, ξεχωριστά κάποια ομάδα από τα minions. Πέρα από επίθεση σε Ρωμαίους λεγεωνάριους, μπορείτε να τα αμολήσετε ελεύθερα στο επίπεδο  για να μαζέψουν θησαυρούς, κρυστάλλους ή και όπλα, που είναι χρήσιμα στις αναβαθμίσεις σας. Ορισμένα αντικείμενα στο χώρο μετακινούνται, αλλά απαιτούν την ύπαρξη πολλών minions ταυτόχρονα. Αυτά μπορεί να είναι είτε εμπόδια, είτε κάποια αντικείμενα χρήσιμα για quests, ακόμα και κάποια που αναβαθμίζουν τις ικανότητες και τον πύργο σας.

Στην οθόνη ανά πάσα στιγμή βλέπετε τις  μπάρες υγείας  και mana, αλλά και τον αριθμό του στρατού σας. Από τον χάρτη βλέπετε τα επόμενα quests σας και τα εμπόδια στη διαδρομή σας. Καλό είναι να συμβουλεύεστε συχνά τον χάρτη, ειδικά στα μετέπειτα επίπεδα, αφού δεν θα είναι λίγες οι φορές που τυχόν θα μπερδευτείτε και θα κάνετε άσκοπες βόλτες, χάνοντας πολύτιμο χρόνο, λόγω του λεπτομερούς περιβάλλοντος που σας απορροφά.

Τα λάβαρα του πολέμου

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τον τρόπο παιχνιδιού σας, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα λάβαρο (Guard Marker) στο οποίο συνωστίζονται τα  minions και ανάλογα με το χρώμα τους ακολουθούν μια διαφορετική τακτική που μπορεί να φανεί αρκετά πιο συγκροτημένη από την κατά μέτωπο επίθεση. Έτσι η πιθανότητες να νικήσετε τους εχθρούς σας χτυπώντας πισώπλατα ή στήνοντας ενέδρες, αυξάνονται αισθητά.

Σε συγκεκριμένα σημεία του χάρτη εμφανίζονται πέτρινοι πυλώνες, που σας επιτρέπουν εφόσον τους στείλετε λίγα από τα minions σας, να “καταλάβετε” το σώμα ενός εξ αυτών. Αντί για τον Overlord λοιπόν, θα κινείστε στον ρόλο ενός minion με μεγαλύτερο πλεονέκτημα την δυνατότητα να εισχωρείτε σε μικρούς χώρους και μειονέκτημα την μικρή αντοχή σε χτυπήματα αντιπάλων. Σε άλλα επίπεδα, το gameplay θα σας οδηγήσει στην χρήση πολεμικών μηχανών όπως βαλλίστρες ή καταπέλτες, ακόμα και πλοίων , αν θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω. Εμπλουτίζει τον τρόπο παιχνιδιού σας, αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Στο τέλος των περισσότερων επιπέδων θα σας περιμένει, ένα ευτραφές συνήθως, boss. Κάποια χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς και κινήσεις, καθώς και εκμετάλλευση του επιπέδου για να νικηθούν. Απλά χρησιμοποιήστε την φαντασία σας, γιατί δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη η δυσκολία τους, εφόσον βρείτε το “κλειδί” του εκάστοτε γρίφου.  Η A.I.  των εχθρών, bosses ή μη, δεν είναι φτιαγμένη για να αποτελέσει εμπόδιο στην κυριαρχία σας. Μην περιμένετε έξυπνες τακτικές, αφού όλοι θα στέκονται και θα σας περιμένουν ατάραχοι να κάνετε την κίνησή σας.
Εξολοθρεύοντας μια κακάσχημη Giant Spider (boss)
Εκτός από τους στρατιώτες που θα εξολοθρεύσετε, για να κατακτήσετε πόλεις και χωριά πρέπει να ασχοληθείτε και με τους άμαχους κατοίκους. Είναι επιλογή σας αν θα τους αφανίσετε ή θα τους εξουσιάσετε νοητικά (υπάρχει το σχετικό domination spell) και θα τους κάνετε υποχείρια σας. Όποιον τρόπο και αν επιλέξετε, η Tyranny bar που βρίσκεται στο μενού παύσης, συγκλίνει προς την μεριά του Destruction ή του Domination αντίστοιχα. Εσείς απλά διαλέγετε τι τύπο κακού άρχοντα του σκότους επιθυμείτε να ενσαρκώσετε. Θα γίνετε ο νέος Genghis Khan που θα αφήσει πίσω του πείνα, λοιμό και όλεθρο ή μήπως ένας δικτατορικός Χίτλερ που θα διοικεί μια τεράστια αρμάδα άβουλων και υποταγμένων όντων;

Τα τέσσερα κακά της μοίρας σας

Ο στρατός των ύπουλων minions που έχετε στην διάθεσή σας χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες, καθεμιά με το δικό της χρωματισμό. Τα καφέ είναι οι πολεμιστές σας, χτυπάνε κατά μέτωπο (melee attacks)  και εξοπλίζονται με τα...”απολεσθέντα” των αντιπάλων σας. Τα κόκκινα είναι οι τοξότες σας (ranged attacks), καθώς “λούζουν” με μπάλες φωτιάς τους εχθρούς σας από απόσταση και μπορούν να σβήσουν φλεγόμενα εμπόδια. Αν δε κάνουν μαζική επίθεση, οι στόχοι τους αρπάζουν φωτιά που μεταφράζεται ως συνεχόμενο damage όσο περνάει η ώρα. Τα πράσινα minions είναι οι κατάσκοποι της παρέας. Μπορούν να περάσουν μέσα από περιοχές με δηλητηριώδη αέρια, να τα απορροφήσουν για να περάσετε και γίνονται αόρατα όταν μένουν ακίνητα. Η επίθεσή τους γίνεται στα “μουλωχτά” και πίσω από τους αντιπάλους, που ασχέτως μεγέθους, ανεβαίνουν στην πλάτη τους και τους μαχαιρώνουν (backstab attack).

Τελευταία αλλά ιδιαίτερα χρήσιμα, είναι τα μπλε minions που κάνουν το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί κανένα άλλο από τα προηγούμενα: κολυμπάνε στο νερό. Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα πρέπει να διασχίσετε ένα ποτάμι και ενώ ο Overlord περνάει άφοβα, αναγκάζεται να αφήσει όλο τον στρατό του πίσω. Όλο εκτός από τα μπλε. Επίσης μπορούν να κινηθούν απέναντι στις γραμμές του εχθρού σαν φαντάσματα, αλλά και να αναστήσουν τους πεθαμένους συντρόφους τους. Το τελευταίο είναι και πολύ σημαντικό, καθώς με την μάχη, καθένας από τους στρατιώτες σας ανεβαίνει σε level. Όταν πέσει κάποιος καλός πολεμιστής, χωρίς τα μπλε παραμένει νεκρός στο πεδίο, ενώ μπορείτε να τον αναστήσετε στον πύργο σας, αλλά θυσιάζοντας μια μεγάλη ποσότητα μικρότερων.

Πάνω κάτω τα ίδια συνέβαιναν με τα minions και στο πρώτο Overlord. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά τα αηδιαστικά πλασματάκια, αποκτήσανε και mounts. Κοινώς μπορούν να καβαλικευόσουν κάποια ζώα και να ελιχθούν διαφορετικά μέσα στα επίπεδα. Τα καφέ ανεβαίνουν σε λύκους και αποκτούν την δυνατότητα να περνάνε πάνω από σπασμένα γεφύρια και  να σπάνε τις φάλαγγες των Ρωμαίων. Τα πράσινα χρησιμοποιούν αράχνες για να σκαρφαλώνουν στους ιστούς που βρίσκονται σε τοίχους, ενώ τα κόκκινα καβαλάνε σαλαμάνδρες ώστε να μπορούν να επιτίθενται κινούμενα. 

Γραφικά
Οι έντονοι χρωματισμοί και οι χαρούμενοι χαρακτήρες είναι το κυριότερο στοιχείο του περιβάλλοντος του Overlord. Όλα γύρω σας είναι χαρούμενα και φωτεινά, μέχρι την στιγμή που θα εξαπολύσετε πάνω τους το σκοτάδι και τον τρόμο. Οι χαρακτήρες είναι “χοντροκομμένοι” παραπέμποντας σε καρτούν, ενώ το τρέξιμο των λεγεωνάριων ενίοτε θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να ξεφύγουν οι Ρωμαίοι από τον Οβελίξ. Τα ζωάκια έχουν αρκετή ποικιλία, με gnomes και φώκιες να κλέβουν την παράσταση, ενώ δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από τα λαγουδάκια που θα κυνηγάτε να σφάξετε.
Μπορείτε να κάνετε τα πάντα γυαλιά καρφιά
Από τα οπτικά εφέ ξεχωρίζει το λαμπύρισμα (gloom) των μεταλλικών επιφανειών, ενώ το νερό και οι αντανακλάσεις του δείχνουν ιδιαίτερα δουλεμένα και λεπτομερή. Σαν ποιότητα δεν αποτελεί κάτι ρηξικέλευθο σαν τίτλος, στον γραφικό τομέα, αλλά σίγουρα η ποικιλία των επιπέδων και το χιούμορ με τον οποίο είναι σχεδιασμένα είναι μοναδικό για το είδος.

Ήχος
Αναφερθήκαμε πρωτύτερα στους καλογραμμένους διαλόγους και τις πολύ έξυπνες ατάκες που θα ακούσετε σε όλη την διάρκεια του gameplay. Ακόμα και το πιο καλογραμμένο κείμενο θα ήταν φτωχό, χωρίς τους απαραίτητους φωνητικούς χρωματισμούς. Έτσι και εδώ όλες οι ομιλίες είναι ανάλογες με το κλίμα. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι “πονηρές” φωνές των minions που σας φωνάζουν “masteeeer” όπως ο Smeagol φώναζε τον Frodo. Ο τραγελαφικός τόνος των Ρωμαίων εκατόνταρχων ή ευγενών, θα σας κάνει να γελάσετε και να τους μισήσετε πιο πολύ για αυτό που αντιπροσωπεύουν. Στοιχείο αν μη τι άλλο που προσδίδει στην ατμόσφαιρα.

Για την ποιότητα της μουσικής δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Το αν αυτή ταιριάζει στο παιχνίδι, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ενώ τα μουσικά θέματα  πηγαίνουν απόλυτα με τα όσα απεικονίζονται στην οθόνη (θα ακούτε τύμπανα στη ζούγκλα και...reggae στη παραλία) ξεφεύγουν από τον “επικό” χαρακτήρα του τίτλου. Δεν υπήρχε ούτε μια στιγμή αλλαγή στη μουσική που να τονίζει ότι είστε ο άρχοντας της οργής και της καταστροφής. Ούτε μια φορά δεν θα ακούσετε  κάποιο ηρωικό τόνο που θα σας κάνει να θέλετε να συνεχίσετε το διαβολικό σας έργο.  Θα νιώθετε ότι βλέπετε να περνάει ο Darth Vader, χωρίς το κλασσικό εμβατήριο να παίζει από πίσω. Παρ' όλα αυτά όμως, η μουσική δεν κουράζει και ακολουθεί το χιούμορ του σεναρίου σε όλη την διάρκεια.

Multiplayer
Αν και τίτλοι που ανήκουν στο είδος δεν συγκαταλέγονται στις καλύτερες επιλογές για multiplayer, αφού αποτελούν κατεξοχήν single player εμπειρία, στο Overlord σας δίνεται η δυνατότητα αυτή χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Επιλέγετε μεταξύ των δυο modes Survival και Invasion τα οποία μπορείτε να παίξετε Co-op μέσω internet, μαζί με κάποιον φίλο. Στο πρώτο παίζετε συνεργαζόμενοι με άλλον ένα Overlord για την επικράτηση σε νέους χάρτες, ενώ στο δεύτερο καλείστε να νικήσετε τις επερχόμενες λεγεώνες, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Διαλέγοντας μια κατηγορία minions ξεχωριστά
Στις επιλογές σας έχετε και κάτι που είναι ιδιαίτερα σπάνιο για τους pc users και δεν είναι άλλο από το Split-screen mode. Σε αυτό παίζετε ως αντίπαλοι με έναν φίλο σας στο ίδιο pc, προσπαθώντας να αποδείξετε ποιος είναι ο καλύτερος, ή μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση ο πιο κακός. Αρκετά διασκεδαστικό και διαφορετικό σαν επιλογή από τα συνηθισμένα, αν καταφέρετε βέβαια να παραβλέψετε την περιορισμένη προοπτική, αφού η οθόνη που χωρίζεται στα δυο οριζοντίως περιορίζοντας το πεδίο δράσης σας.

Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει
Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Overlord, έχει να προσφέρει λίγα πράγματα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Στις 12 περίπου ώρες διάρκειάς του, θα δείτε πιο όμορφες τοποθεσίες, περισσότερους τρόπους επίθεσης και mounts για τα minions σας, αλλά κάτι είναι αυτό που λείπει. Στο πρώτο παιχνίδι, αν είχατε ασχοληθεί έστω και λίγο, υπήρχε διαρκώς το συναίσθημα της “κακίας”. Αισθανόσασταν δηλαδή, πως επιβάλλεστε στο περιβάλλον σας και προξενείτε κακό με τις πράξεις σας διαλύοντας οτιδήποτε ήταν όμορφο ή καλό. Οι κακόμοιροι κάτοικοι  τρέχανε μακρυά σας ουρλιάζοντας και ένα σατανικό μιδίασμα εμφανιζόταν στο χειλάκι σας κάθε φορά που κάνατε τα πάντα γύρω σας γης μαδιάμ.

Παρά την προσθήκη της μπάρας που μετράει τον τρόπο τυραννίας σας (Tyranny bar) και παρά την χρήση γλυκούτσικων και όμορφων λαγουδιών, αυτή η αίσθηση δείχνει να λείπει από τον δεύτερο τίτλο. Πιο πολύ νιώθετε πως πρέπει να πετύχετε τους στόχους σας και να βγάλετε από την μέση χίλια μύρια άλλα κακά, ώστε να πάρετε την θέση τους.  Δεν απογοητεύει, αλλά δεν κάνει ούτε την έκπληξη που προξένησε το πρώτο Overlord όταν κυκλοφόρησε. Αν περιμένετε έντονη δράση και εκρηκτικό gameplay, ψάξτε κάπου αλλού. Αν σας αρέσουν τα action games με χαλαρό gameplay, αν θέλετε απλά να ξεδώσετε λιγάκι ή αν εκτιμάτε το καλό χιούμορ σε ένα παιχνίδι, τότε το Overlord είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή.

Θετικά
-Άπλετο χιούμορ
-Απλό και ευχάριστο gameplay
-Split-screen mode
-Μπορείτε να σφάξετε κουνελάκια

Αρνητικά
-Save ρουτίνα
-Ανύπαρκτη A.I.
-Πολύ λίγες ανανεώσεις στο gameplay
-Λιγότερο "σατανικό" από τον προκάτοχό του

Βαθμολογία- 7.5
Γραφικά- 8.3
Ήχος- 7.8
Gameplay- 8.1
Σενάριο- 8.4
Αντοχή- 7.3


No comments: